Racefiets Lease is onderdeel van Friesland Lease.

Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij met Leasefiets de eerste die Leasefietsen aanbieden. Verder hebben we veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor ondernemers. Wij willen onmogelijkheden mogelijk maken, zowel voor onze klanten als voor onszelf.

De ambitie en waarden van Friesland Lease

Friesland Lease is dé Noord-Nederlandse vooroploper in het ontdekken en praktisch toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Voor onze klanten zijn wij hierin een onmisbare, proactieve partner en voor de wereld om ons heen een kleurrijk en inspirerend voorbeeld van hoe het duurzaam anders kan. Dit is verbonden aan de vijf waarden van Friesland Lease:

 • Open en eerlijk

  Alles wat we samen kunnen bereiken, begint bij hoe we persoonlijk handelen. Daarom zijn we stuk voor stuk betrouwbare aanpakkers die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. We zijn trouw aan onszelf, aan elkaar en aan onze klanten. We zijn niet bang om duidelijk te zeggen wat we vinden en we staan altijd open voor feedback en afwijkende ideeën. Dat is de enige manier om ons te blijven verbeteren.

 • Hart voor elkaar

  Wij zijn een kleurrijke club, die in de onderlinge verschillen zijn grootste kracht herkent. We maken op een inspirerende manier gebruik van elkaars kennis en zijn oprecht betrokken. We kennen onze eigen én elkaars verantwoordelijkheden en helpen elkaar wanneer dat nodig is. Zo zorgen we samen ervoor dat we met zoveel mogelijk plezier de allerbeste teamprestatie leveren. Friesland Lease… Dat zijn wij!

 • De wil om te winnen

  Onze winnaarsmentaliteit zorgt ervoor dat we altijd de beste willen zijn in wat we doen. We geloven dat de meetbaarheid van dat succes zich uitdrukt in zoveel mogelijk blije klanten. Wij maken het onszelf dan ook zo moeilijk als nodig is om het hén zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierbij gebruiken we onze handelsgeest en ons gezond verstand als leidraad voor het bewaken van de balans tussen het leveren van een zoveel mogelijk meerwaarde voor de klant én voor onszelf.

 • Nuchtere vooruitdenkers

  We zijn creatieve durfallen die naast de akker, waarvan we dagelijks oogsten, een proeftuin hebben aangelegd. Hierin experimenteren we met het oog op onze toekomst, zonder onze aandacht voor het heden te verliezen. We kijken dus elke dag verder dan morgen. Dat we nu ergens zijn waarvan we vroeger droomden, hebben we te danken aan het feit dat we dat altijd al hebben gedaan. Deze nuchtere manier van proberen ligt besloten in onze Friese genen.

 • Ongewoon actief

  Friesland Lease is op een leuke manier een beetje anders dan anderen. We hebben een heel eigen gezicht naar buiten toe. En dat gezicht kom je eigenlijk overal tegen. We bewegen ons dwars door de samenleving heen en maken daarvan een gedreven en energiek onderdeel uit. Je herinnert je ons altijd aan de hand van het goede gevoel dat je aan ons overhoudt.

Deel deze pagina

Full Service Leasen

Racefiets Lease inclusief onderhoud, reparaties en verzekering.

Stel je eigen fiets samen

Stel bij je racefiets speciaalzaak je eigen fiets samen en lease via Racefiets Lease.

Altijd op de nieuwste fiets

Voor een vast bedrag per maand fiets je op de nieuwste fiets.

Inclusief onderhoud

Geen omkijken meer naar het onderhoud van je racefiets.

Racefietslease.nl dealers

Op dit moment zijn wij bezig om een landelijke dekking te krijgen als het gaat om racefietsspeciaalzaken. Het is ons doel dat alle grote racefietsspeciaalzaken in Nederland zich als dealer van Racefiets Lease gaan aansluiten en je dus overal in Nederland een racefiets kan leasen.

Het onderhoud aan je fiets wordt ook uitgevoerd door je eigen dealer.

Bekijk alle dealers

Dealer worden?